Läsarfråga:

Jag tänkte dela med mig av en läsarfråga som ni andra kanske finner intressant 🙂

Hej! Hur klarar du av att va skådespelare me din SM? Alltså, är bara nyfiken så ta inte frågan som ”ett elakt påhopp” ! 🙂

Att vara skådespelare är inte det svåra, utan det svåra är att vara mig själv. Provfilmningar är något av det värsta jag vet, då jag ska försöka göra intryck på en grupp med människor som jag inte känner och min mutism gör det ofta väldigt svårt för mig. Det är ofta som de som håller i provfilmningen antar att jag är blyg och de tror säkert därför att jag då inte klarar av att spela någon roll heller. Men att spela en roll och att vara sig själv är ju också en väldig skillnad. På scen vet jag exakt vad jag ska göra, vad jag ska säga, vart jag ska titta, hur jag ska säga en typ av grej. Då har jag ett manus.
På provfilmningar saknar jag hela den tryggheten och det gör tyvärr att jag kan framstås som ointressant och opassande. Nästan varje gång efter att jag har varit på en provfilmning, eller när jag känner rädslan och oron för att jag precis ska gå på en, så tänker jag bara en sak: ”Jag ska aldrig mer utsätta mig för det här.”


Men det gör jag. Jag fortsätter att utsätta mig för obekväma provfilmningar för att få chansen att vara med i filmer, och jag tänker inte låta min j*vla mutism och sociala fobi stoppa mig.
Jag vill vara skådespelare 🙂
// Polly

2 svar på ”Läsarfråga:”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image