Jag har fått en filmroll!

Fotograf: Fredrik Hardeström.

Nu har jag äntligen fått en filmroll 🙂 Jag kan vara glad att jag inte är upptagen av att gå i skolan längre, då det gjorde att jag fick överta en roll. Jag ska spela Johanna i ”Kärleken är svår”. Inspelning sker i januari-april i Skövde, där jag var på provfilmning, men jag hyser ännu inte allt för stora förhoppningar. Jag har blivit ”dissad” så många gånger av filmbranschen, exempelvis den gången jag blev kallad på casting till Stockholm, bokade dyra biljetter och först fick frågan om jag pratar Stockholmska.
Om man nu söker folk som har den dialekten tycker jag att man ska skriva det i ansökan, och dessutom inte kalla någon på provfilmning, när det står på ens CV att man pratar Småländska. Haha.
Den här gången hoppas jag verkligen på att det är seriöst, för i så fall är det världens bästa julklapp. Igår fick jag även ett filmmanus manus som jag med stor iver i blicken läste igenom 😉
// Polly

15 svar på ”Jag har fått en filmroll!”

  1. vad kul att du äntligen har fått en filmroll.. hoppas det går bra för dej när inspelningen ska börja.. håller tummarna att det går bra tills filmen är gjord.. en bra julklapp för dej att få..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image