Minns ni Lunarstorm?

Eller ”lunar” som man också kunde säga. Nostalgi! Jag fick mina första självmordsuppmaningar på den sidan, och det var även där jag kallades för skabbig och det spreds rykten om mig. Trots det saknar jag sidan.
Varje användare hade en blogg, och jag la nästan ut inlägg varje dag där och skrev om hur dåligt jag mådde, hur mycket jag hatade mitt liv och om hur alla var dumma mot mig. En del av inläggen finns citerade i min självbiografi. I bloggen numrerade jag de saker jag trodde att jag inte skulle kunna klara av i livet på grund av mitt funktionshinder, och jag skrev även upp de saker som hindrade mig från att begå självmord.De saker som jag så gärna ville uppnå i livet.

För att peppa er som också går i liknande tankar (att det finns massor av saker ni inte tror ni kommer klara av på grund av ert funktionshinder, eller att någon annan säger åt er att ni inte kommer klara det), så ska jag lägga ut inlägg där jag listar de saker jag faktiskt har klarat. Mot alla odds. Och mot alla fucking mobbares odds.
Hoppas det intresserar är. Finns det någon av er läsare som hade ”lunar”?
// Polly

8 svar på ”Minns ni Lunarstorm?”

 1. hej igen!
  jag hade också en gång i tiden lunarstorm när det fanns och det var genom lunarstorm som jag hittade min kille som jag är tillsammans med..
  jag har många år i mitt liv fått höra att jag inte är bra på vissa saker för jag gör det dåligt eller inte uppfattar snabbt nog vad det är som jag ska göra specielt när jag jobbar och inte hör så bra med min hörselskada som jag har sen jag föddes..
  sen har jag inte fått vara kvar på så många jobb jag har varit på eftersom det mest har varit praktik jag har haft där och det har inte blivit någon fast anställning eftersom dom inte kan ha mig eftersom jag måste ha stöd och instruktioner många gånger med det jag ska göra och det finns inte tid till det har dom sakt..
  jag har också många gånger gått och tänkt på självmordastankar eftersom jag har känt och känner mig vissa gånger än idag som jag inte gör rätt för mig i det jag ska göra på eller utanför ett jobb.. jag har haft och har också väldigt dåligt självförtroende och har inte så många vänner för jag har oftast blivit retad för att jag hör dåligt och för att jag inte är som andra som hör bra.. men jag är mycket tacksam att jag fan min kille på lunarstrom och att han tog till sig mig och bryr sig om mig för den jag är och hjälper mig mycket med det som är jobbigt och han får mig verkligen att vilja leva för det är han som är ljuset i tunneln när dagar är som mest jobbiga för mig och jag bara vill försvinna för gott..
  kram

  1. Vad skönt att höra att du har hittat en kille som bryr sig om dig. Hoppas du hittar ett lämpligt jobb! Kram
   // Polly

 2. jag har ett jobb just nu som jag trivs med och jag har jobbat på det jobbet i snart 2 år och dom jag jobbar med tar mig på allvar och bryr sig och säger vad jag ska göra i lugn takt så jag uppfattar vad jag ska göra och förstår jag inte eller inte hinner höra allt som sägs för att det är många som pratar så har jag och min chef på jobbet skrivit en lista på vad jag ska göra varje dag och vilka tider allt ska göra innan jag går hem för dagen så det känns skönt att äntligen ha ett jobb som man trivs med och som arbetskompisarna tar mig för den jag är och trivs med mig.. på mitt jobb måste jag koncentrera mig mycket för att förstå vad alla säger för att det är många som pratar andra språk än svenska. men mest pratas det svenska och engelska.
  har du någon/några drömmar i livet? jag har en dröm som är att kunna få öppna ett eget cafe med bageri för funktionshindrade där såna personer kan få jobba och göra saker och ting i sin takt.. jag är utbildad bagare/konditor från gymnasiet.. men har aldrig fått jobba som det efteråt..
  kram

 3. Jovisst hade jag Lunar. Att få höra att jag skulle få ansiktet insparkat på grund av att jag var rödhårig (och därigenom ful) var vardagsmat. Jag anmälde rätt många såna hot. Personalen som drev Lunarstorm brydde sig förstås aldrig. Ändå gjorde de ett stort nummer av att påstå att de tog större ansvar för användarnas säkerhet än sina konkurrenter.

  Kan inte påstå att jag saknar det.

 4. Jag hade också Lunar, liksom en himla massa andra. Tonen på den sidan var allt annat än gemytlig många gånger, fanns massor med folk som bara var ute efter att jävlas med andra (precis som på facebook eller andra forum). Och det fanns även väldigt många som skrev deppiga och destruktiva dagboksinlägg där och det var säkert tacksamt för mobbarna. Däremot kunde man ju där ställa in vilka som kunde se inläggen, vilket man tyvärr inte kan göra idag med bloggar som syns för alla…

  1. Ja, mina inlägg kunde bara vännerna se. Håller med om att det fanns många som ville jävlas där.
   // Polly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image