Jag intar film och teaterbranschen …

… i en lugn och fin takt. Den 22:a blir det inspelning av en film i Växjö där jag ska vara statist i en scen på ett café, i början på december kör vi vår julshow på teatern, som vi för tillfället håller på att öva till och i början på nästa år börjar vi med nästa stora föreställning. Det ska bli så spännande! Idag har jag dessutom kollat igenom ett par roller som ska rollsättas till en film i Skövde, och ansökt, så dit ska jag på provfilm. För ett par dagar sedan ansökte jag till ett ”unikt” projket i Göteborg där de sökte kvinnliga modeller och skådespelerskor. Det går åt rätt håll, eller hur?
För bara några minuter sedan ansökte jag även som statist för en inspelning i Skåne också, det höll jag på att glömma. Film och teaterbranschen kommer inte att få en lugn stund så länge jag lever och det kan jag garantera! Måste säga att på Metrojobb går det hitta många bra och intressanta filmjobb, samt en hel del andra som ingår i underhållningsbranschen. Vill ni också göra skådespelarkarriär? Gör då som jag och leta efter filmjobb 🙂
// Polly

Denna bild är en klassiker från när jag var statist i filmen ”Det finns stunder”. Jag spelade både minglare och garderobiär, men syntes tyvärr inte i den färdiga filmen.

2 svar på ”Jag intar film och teaterbranschen …”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image