Om jag bodde i Stockholm …


… så hade jag varit med i minst tio filmer vid det här laget. Jag stör mig så på att filmbranschen mest gynnar Stockholsinvånarna. Hittills i mitt liv har jag bara sett två annonser från Jönköpings län, resten har varit från Stockholm, Skåne, Göteborg och typ Dalarna. Igår fick jag mejl för att jag hade sökt som statist till en webb-serie, och de skrev att de behövde mig för inspelning redan imorgon.
Kan ni gissa vilken stad inspelningen kommer ske i? Jo, Stockholm! Hade det inte varit för att det kostar en förmögenhet att åka dit med så kort varsel, så hade jag kunnat få vara med på ännu en filminspelning imorgon. Fattar ni? :O
Om jag hade bott i Stockholm så hade jag kunnat använda alla mina sysslolösa dagar till något vettigt, något som jag verkligen är intresserad av. Jag hade kunnat gå på provfilmningar varje dag, vara jour-statist och dessutom medverka på alla låg-budget inspelningar jag hade haft tid med. Folk säger att skådespeleri är en hård bransch, men den är mer än dubbelt så hård om man inte bor i Stockholm!
// Polly

6 svar på ”Om jag bodde i Stockholm …”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image