VARFÖR har jag så svårt för teve, radio och reklam??

Är det någon mer än jag som inte står ut med att höra programledare/radiospeakers och sångares positiva och gälla röster på teve och radio? Jag blir lika galen varje gång :O Jag vill slänga teven och radion i väggen, ta bort ljudet, tysta alltihop!
Vissa kan tycka att jag överdriver, men jag mår verkligen dåligt av det. I i stort sett alla reklamfilmer låter allt så himla bra och rösterna i bakgrunden är så positiva! ”Köp den här, köp den!” Precis som om varenda människa i världen har obegränsat med pengar och inga problem alls. Jag får ångest varje gång.
’Varför tjatar de bara om småsaker och försöker uppmana folk att köpa prylar?? Är det det enda i världen som spelar någon roll? Varför inte tänka lite på alla som mår dåligt, som blir mobbade, som har dödsångest, som har förlorat en anhörig, som har blivit sexuellt utnyttjade?’
Jag vill skrika åt dem, få dem att förstå och börja bry sig om viktiga saker. ’Här sitter jag och mår hur dåligt som helst, men ni bara tjatar om att jag ska köpa den nya exklusiva datorn eller bilen, trots att jag inte ens har något körkort! Håll käften och ägna er åt alla problem som finns här i världen, gör det nu!’
De enda reklamfilmerna jag har sett som är någorlunda vettiga är dem som Barncancerfonden och Friends gör. Det kan jag kalla VERKLIGHET.
// Polly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


CAPTCHA Image
Reload Image