Let´s dance är för lättklätt!

Jag ser aldrig på Let´s dance, men hade oturen att få syn på programmet när jag scrollade igenom mammas tv-kanaler. Jag har tänkt på det så mycket förut, och kan inte låta bli att bli irriterad. Varför är tjejerna så lättklätta i showen? När killarna lyfter dem i luften åker deras klänningar ner så att man ser trosorna, varför har de åtminstone inte strumpbyxor eller något? Jag tycker inte det är något fel på deras klänningar, de är fina. Men varför är det bara tjejerna som är så extremt lättklädda och visar så mycket hud? Killarna har oftast långbyxor och kavaj, så man kan ju undra vad barn tänker när de ser sånt här. Vad svarar man om de undrar varför tjejerna har så lite kläder, men inte killarna?
Jag tycker att om tjejerna ska vara så lättklädda, då kan killarna lika gärna vara det också så att det inte blir så stora kontraster. Nej, Let´s dance är verkligen inget för mig! Bilderna här under ser lite väl ”erotiska” ut enligt mig. Särskilt de två sista. Tycker ni också att Let´s dance är för lättklätt?
// Polly

 

2 svar på ”Let´s dance är för lättklätt!”

  1. Förutom att vissa kläder är sjukt fula har jag inte något emot vad de har på sig. Och det är rätt självklart att tjejerna är mer lättklädda, killar har ju oftast inte klänning på sig 😉

  2. Ja, det kan man tycka, men på dom ”riktiga” latinamerikanska danstävlingarna är ju kvinnorna oftast ännu mer lättkladda. Den enda jag känner igen är Andreas Wiese. Är dom andra bilderna från andra länders program kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.


CAPTCHA Image
Reload Image