Slitna tapeter behöver fräschas upp

Nu när det är ommöblerat här så märks det tydligt hur fula tapeterna är, det syns på bilderna i förra inlägget. Där hyllorna stod finns fula märken och eftersom vi inte har någon sänggavel än syns det redan märken efter att vi har suttit i sängen och lutat oss mot väggen. Här hade det behövts en rejäl omtapetsering!
Jag gillar inte tapeterna här överhuvudtaget, särskilt inte färgen. Hade jag haft en egen lägenhet som var köpt så hade jag satsat på fototapeter för jag älskar känslan av hur personligt och mysigt det blir. Jag har alltid velat ha fototapeter och jag hoppas att jag får möjlighet till det någon gång.
Det blir ju en sån skillnad i rummen! Grutes är ett ställe som säljer fototapeter och där hittade jag en del favoriter. Blir så sugen på att ändra om hela rummet, eller ännu bättre, flytta till en större lägenhet och skaffa fototapeter i alla rum!

// Polly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>